RO | EN
text alternativ seoAcoperis verdeStil de viata ecologicEconomie verde si socialaSustainable local development
Eco educaţie pentru copii şi tineri
 
Constructii verzi
 
Un stil de viata prietenos cu mediul
 
Economie verde si sociala
 
Dezvoltarea durabila a comunitatii
 
Am răspuns cu plăcere invitației adresată de Societatea Meteorologică Română prin domnul Sorin Cheval, vicepreședinte al SMR, de a răspunde la câteva întrebări despre activitatea noastră, mai ales despre modul în care am decis să facem educație, conștientizare și să explorăm metode de a ne schimba modul de viață pentru a reduce amprenta de carbon. 
Suntem bucuroși să vă anunțăm că Greenitiative este pe lista finalistelor în competiția pentru Green Awards 2013 - categoria "Inițiativa educațională din domeniul clădirilor verzi". "Construiește și trăiește verde", inițiativa cu care participă în competiție Greenitiative, promovează construcțiile verzi și modul de viață prietenos cu mediul în rândul tinerilor prin utilizarea clădirii verzi unde se află sediul asociației ca un instrument didactic.
Ziua Mediului (5 iunie 2013) - 11 liceeni de la Liceul Teoretic "Nicolae Iorga" din București au susținut 6 prezentări multimedia interactive pe tema schimbărilor climatice pregătite de Asociația Greenitiative. Cei cu care au discutat Cristiana, Clara, Vlad, Simona, Cezar, Ana, Sorin, Andra, Raluca, Raisa, și Andrei au fost colegi de la Iorga din clasele primare și gimnaziale.