RO | EN
text alternativ seoAcoperis verdeStil de viata ecologicEconomie verde si socialaSustainable local development
Eco educaţie pentru copii şi tineri
 
Constructii verzi
 
Un stil de viata prietenos cu mediul
 
Economie verde si sociala
 
Dezvoltarea durabila a comunitatii
 
Ziua de marți, 2 aprilie 2013,  ne-a găsit mai bine antrenați și gata să dăm ochii cu două armate: Armata a VI-a și Armata a IX-a de la Colegiul Național Elena Cuza. Cel mai fain a fost exercițiul de înviorare "kuh-stall", datorită căruia am rămas fără respirație la prezentarea pentru elevii de a IX-a. Sper că nu și fără inspirație... aștept feedback, însă :). Mulțumim mult Cătălina și Marco, mulțumim voluntarilor care ne-au fost alături și tuturor participanților
Să primești 60+ de oameni în vizită, să faci aproape 4 ore de activități cu ei, apoi să vizitați împreună Palatul Mogoșoaia, nu e chiar așa de simplu. Dar am sfârșit ziua cu bine. Și sperăm ca mâine să fim în formă pentru o altă trupă de elevi, la fel de mare . Mulțumiri speciale către Cătălina, Marco, Mihaela, Andi, Clara, Cezar, Ica, Dani, Marius. Și doamnei prof. Stan de la Școala 20 din sectorul 3, coordonatoarea acestei activități alături de celelalte doamne profesoare. Nu în ultimul rând mulțumiri tuturor elevilor care ne-au răbdat să discutăm despre lucruri foarte serioase în prima zi de primăvară adevărată a anului 2013.
De azi, 2 aprilie 2012, incepe saptamana Scoala altfel, o saptamana in care elevii din Scolile Romaniei pot sa exploreze ideea de "Scoala" Si din perspectiva educatiei nonformale. Greenitiative colaboreaza cu 4 unitati de invatamant pentru a face o altfel de educatie pe teme de mediu, dezvoltare durabila Si green living.