RO | EN
Eco educaţie pentru copii şi tineriAcoperis verdeStil de viata ecologicEconomie verde si socialaSustainable local development
Eco educaţie pentru copii şi tineri
 
Constructii verzi
 
Un stil de viata prietenos cu mediul
 
Economie verde si sociala
 
Dezvoltarea durabila a comunitatii
 

Grup de inițiativă

 

Asociația Greenitiative își propune să mobilizeze consilieri psihologici și psihoterapeuți cu experiență care să lucreze în regim de voluntariat cu copii și tineri din familii vulnerabile care locuiesc în Mogoșoaia, comuna unde ne desfășurăm activitatea.

 

Greenitiative sprijină de peste 5 ani câteva familii care se confruntă cu probleme de locuire și asigurare a unui nivel minim de calitate a vieții pentru copiii lor. Am aflat astfel despre situații în care asistența psihologică e mai mult decât necesară pentru depășirea unor situații-limită și pentru evitarea abandonului școlar timpuriu. Am decis să susținem un grup de inițiativă la nivelul comunei în care ne desfășurăm activitatea format din specialiști care să se ocupe de aceste cazuri, cu acordul scris al părinților sau tutorilor.

 

Ne propunem să ajutăm la formarea acestui grup și să oferim gratuit spațiul Centrului Green Mogo pentru activitățile grupului de asistență psihologică.

Există deja un grup format din 4 persoane specializate în consiliere psihologică și psihoterapie care s-au alăturat inițiativei noastre. Dorim ca această inițiativă să se dezvolte și să contribuie la bunăstarea persoanelor vulnerabile din comuna în care locuim. Prima întâlnire a grupului de psihologi voluntari va avea loc sâmbătă, 9 februarie 2019, ora 17.00, la Centrul Green Mogo. Dacă sunteți consilier psihologic sau psihoterapeut, locuiți în Mogoșoaia sau în apropiere și doriți să susțineți această inițiativă comunitară, vă rugăm să trimiteți un mail cu scurtă prezentare profesională la adresa contact@greenmogo.ro

Mulțumim anticipat pentru susținere!